Despre noi


Imp Expert – Mereu alaturi de partenerii nostri!

Cine suntem?

    Imp Expert Business S.R.L. – ca acesta este numele nostru complet – este o echipa de oameni dedicati muncii lor care isi propun sa vina cu cele mai potrivite solutii nevoilor de astazi din mediul de afaceri.

    Daca detii un business si doresti sa ai un partener de incredere, flexibil si orientat catre nevoile afacerii tale atunci noi suntem solutia!

    Infiintata in martie 2012 Imp Expert si-a propus inca de la inceput sa fie un proiect pe termen lung cu o dezvoltare sustenabila bazata pe incredere si performanta.

    Astazi, partenerii nostri confirma acest fapt prin continuarea colaborarii cu noi. Avem deosebita placere sa spunem ca am crescut unii alaturi de altii.

    Ne bucuram sa stim ca avem alaturi de noi business-uri cladite prin munca si oameni frumosi.

Ce oferim?

    Dincolo de parteneriate durabile cladite pe incredere, oferim partenerilor nostri servicii complete pentru birou.

  • Birotica Papetarie – Furnizam articolele specifice acestui domeniu clasic de acum. (hartie si articole din hartie, carton, plicuri, tipizate, etichete, notesuri, caiete, bibliorafturi, caiete mecanice, separatoare, indecsi, file plastic, containere si cutii de arhivare, perforatoare, capsatoare precum si alte articole necesare desfasurarii activitatii oricarui birou. Am invatat acest lucru de la cei mai buni in domeniu!
  • Cartuse,Tonere, Laptop-uri, Imprimante si IT– Avem privilegiul de a fi partener autorizat HP inca din anul 2014, in 2017 am mai facut un pas important in acest domeniu si am devenit partener Konica Minolta iar din 2018 suntem importatori de cartuse originale. Prin prisma suportului pe care-l primim de la furnizorii nostri putem oferi la randul nostru servicii de calitate.
  • Comunicare si prezentare – Dincolo de a fi comunicativi si a prezenta cele mai bune solutii, noi ca si echipa J, oferim si suport tehnic in acest domeniu precum: flipchart-uri, rollup-uri, table si accesorii, videoproiectoare, ecrane de proiectie si accesorii, sisteme de prezentare si tot ceea ce este nevoie pentru a avea o conferinta bine pusa la punct. Tehnic vorbind.
  • Articole de curatenie si administrative – Pentru ca ne-am dorit inca de la inceput sa oferim servicii integrate pentru business-urile partenerilor nostri, acest pas a venit in mod natural. Din 2017 am inceput sa furnizam dispencere, dozatoare, dezinfectanti, solutii pentru curatenie si echipamente administrative.
  •  Mobilier si scaune de birou –Venim in intampinarea nevoii antreprenorilor si echipelor lor de a se exprima cat mai liber pe sine prin crearea unui office personalizat potrivit nevoilor dar mai ales personalitatii lor. Business-ul tau vorbeste despre tine la fel cum o face si office-ul tau!
  • Protocol – Pentru ca toate businessurile au de fapt in spate oameni si relatii interumane toate au nevoie de partea de protocol ceea ce ne-a motivat sa ne manifestam deschiderea si catre acest domeniu.
  • Protectia muncii este un Must Have! pentru orice societate pe cale de consecinta am decis sa calcam si pe acesta carare.
  • Solutii integrate de publicitate – Pentru viitor dorim sa ne dezvoltam in domeniul publicitar. Vrem mai mult de la noi si dorim sa oferim partenerilor nostri mai mult decat carti de vizita si agende personalizate. Dorim sa facem personalizari cat mai variate, bannere, creeatie publicitara si de ce nu pe viitor poate consultanta.

Suntem aici atat pentru partenerii nostri din domeniul privat cat si pentru cei de la stat!

Lucram cu noul program SICAP si avem experienta anilor trecuti pe SEAP.

Sustinem intiativele privind protejarea mediului inconjurator si cele sociale!

 

Acum ca ne cunoastem mai bine…

Te invitam sa ne fii partener, sa crestem impreuna si sa creem un mediu de afaceri profesionist.